Sunday, April 7, 2013

Huhu i'm backkkkkkkkkkk


Assalamualaikum, huhu...

Lama tol da tinggalkan blog ni.....w/p da janji akan active semula tapi msh tak tertunai2....nama pon janji Melayu, hahahaha *hepppp, tapi perkara lain aku jenis org yg pengingat janji tau, kat blog je slalu mungkir janji, hehehe*.....

Ok, tujuan aku terajin msk sini sbb nak memperkenalkan dgn bakal suami aku......................*hahahaha, kena tipuuuuuuuuuuuuuuu*........................bkn la, sapa la nakkan kite ni yg da tua kan kan kan? *majok la konon, puiiiiiiiiiiiii !*.................sebenarnya skang aku da buka cawangan kat Instagram yg sedang meletup2 ni, kengkonon nak ikut aliran semasa la kan?  Ala sesaja je utk release tension....

Sesaja malas nak hapdet kat Facebook, so kat Instagram tu leh share 1 gambar & kalo ada yg sudi mengomen, komen je la kat situ.....kalo takde pon aku sesaja letak utk kenangan sendiri.....

So, sesapa yg sudi yg masuk melawat blog yg tak sepertinya ini & mempunyai akaun di Instagram, sudi2 la kiranya memolo (follow) aku.....http://instagram.com/shikinjd



Doa2kan semoga ia tak jadi 'sejuk-beku' cam blog ni, hahahaha.....




Shikin JD : Dei amma, ado ko pembaco blog ekau ni? (amek kau bahasa rojak M'sia, hahaha)



2 comments:

Helme Lassim said...

Memolo la sgt.. Haha.. Tpi best gak instagram.. Upload pic boleh terus updated kt twitter ke fb.. Mie skrg nk cube join Keek plak.. Instagram utk pic.. Keek utk video.. :)

Shikin JD said...

Sorry for late reply...
Blk Penang trus demam, skang pon msh tak baik agi :(

Ma senarnya da lama download application instagram & keek tapi baru register kat instagram jer, keek nanti2 la....

Mmg best skali update status/pix kat instagram trus leh update status kat FB & twitter....tapi yg baru ma update pasal amek brg2 Afif tu tetiba ilang lak kat wall FB, padahal ma tak delete pon....musykil tol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...