Sunday, December 6, 2009

Tagged From Fadzree....


Ok la, da lama sbnrnya dpt tagged ni dari Fadzree (tajuk tak tau apa) tapi baru arini berkesempatan nak menjawabnya....

So, aku main hentam je la ni.....ni la versi aku, Shikin JD.....jom baca.

3 namaku yg lain yg dipanggil org :
~ Shikin/Ken/Nora (kengkawan)
~ Ayang (adek bongsu), Mak Yang (anak2 buah), Ken/Ciken (adek badek)
~ Mama (Afif & anak2 Nubies)

3 tarikh paling bermakna dlm idupku (currently) :
~ 29 November (besdey Afif)
~ 13 August (besdey ntah sapa ntah ni, hehehe)
~ dot dot dot..... (big secret)

3 benda yg da dibuat dlm masa 30 minit yg lalu :
~ mandi
~ makan masak lomak kentang + bilis & goreng ikan kering
(huwaaaaaaaaargh lauk org kg, tapi sodap wa ckp luuuuu)
~ on9 (ni ngah jawab tagged ni la)

3 benda yg wat diri gembira ble stuck kat umah :
~ on9 la apa lagi
~ nonton TV (besttttt)
~ gado ngan Afif (hehehe, saja ske tunjuk power hahahaha - gurau je)

3 adiah yg nak dpt jika diberi :
~ handphone
(huwaargh, hp wa mmg chap ayam, mmg nak kena baling dinding je lagi)
~ laptop kot
(ye la ni pon kira nak kena baling dinding gak tp syg woooo, slagi leh guna)
~ apa2 je la (yg penting bermanfaat diguna)

* tips utk korang belikan bedey pezen nanti hahahaha

3 hobi yg peberet :
~ bertenet la apa lagi
~ dulu ske membaca skang ni mmg jarang da, ye la bz
~ merancang cam berangan gak la
(ntah apa2 la dirancang....eg. konon kalo ada wit nak wat apa nanti, bkn utk diri sendiri tapi utk sumer)

3 tempat yg nak gi utk melancong/melencung :
~ pulau peranginan
~ tempat sejuk yg nyaman dgn kehijauan
~ mana2 tmpt bersama org2 yg tersayang (anywhere la)

3 peberet drinks :
~ kopi kacip fatimah BewG (iklan lagi hehehe)
~ teh halia
~ teh o limau panas

3 benda yg ada dlm beg
(selain benda2 asas cam hp, wallet & kunci) :

~ sun glasses
~ tissue
~ alat mekap (lipstick, powder, perfume etc)

3 kaler pujaan ati :
~ hitam/putih
~ jingga
~ ungu

* ekceli sume kaler ske, tak kesah...ske colourful

3 tmpt hangout yg paling top :
~ umah
~ Selayang Mall (sbb dkt ngan umah)
~ KLCC (nak tgk wayang & Afif ske sgt gi sana)

*ekceli jarang kuar kecuali perlu je....mmg slalu lepak kat umah je, ye la kite tak manyak wit lagipun lebih relax kalo dpt lepak umah pas keja during weekdays kan?

3 org yg disayang paling top :
~ Afif (muah..muah!!! cayang kamu)
~ arwah parents & family
~ dot dot dot (hehehe)

3 benda special utk diri :
~ handphones
~ lappy
~ ntah la, tak tau

3 perkara wat u hepi lately :
~ anak da besar
~ dot dot dot...
~ dot dot dot....

3 taglines yg paling top dlm diri :
~ "Diam tak bererti salah atau kalah"
~" Tak semestinya org yg rapat dgn kite leh dipercayai
& Tak semestinya org yg leh dipercayai adalah rapat dgn kite"
~ "My name is Shikin JD, peduli apa sama org lain" (ble??? hahaha)

3 sbb kena jawab survey ni :

~ menghormati org yg tagged aku....Fadzree
~ saje ske2...takde keje nak wat waktu ni huhu
~ ok gak sbb fun, leh release tension sat

3 org yg akan jawab tagged ni yg paling top :
~ sesapa saja yg nak jwb dipersilakan....
~ tiada paksaan
~ anybody


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...