Tuesday, January 10, 2012

NeW ChaTboX @ e-BoRaK....


Aku baru pasan yg tiba2 chatbox aku yg aku namakan 'e-Borak' cam da xleh nak post apa2.....mula2 aku igt 'temporarily breakdown'.....tp ble aku ronda2 kat blog2 org lain baru aku pasan cam sama gak ngan chatbox aku. Mgkn da 'expired' kot.



e-Borak lama


So, aku pon cuba wat chatbox baru supaya mudah pengunjung2 blog aku yg tak seberapa ni leh titipkan apa2 msg atau say 'hi' to me.


e-Borak baru



Semoga dgn adanya e-Borak baru ni dpt la aku meramaikan lagi pengunjung2 baru ke blog ini [kot2 ada la khennn]. Bagi pengunjung2 lama pon ttp dialu2kan.


Selamat berborak !!!!





2 comments:

Zamani84 said...

Mama, anda di tag!

sila ke

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Thanks! ;)

Shikin JD said...

Oooo ye ke?
Ok nanti ma cek k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...