Tuesday, January 5, 2010

Jom Geder2....(blog visitors)


Da lama rasanya aku tak jumpa kengkawan lama...tak lepak2 & geder2 esp. gang (Nubies) yg dpt access msk blog ni. Ekceli da banyak kali gak cuba nak plan gathering ngan dorang tapi asyik je tak menjadik. So, di tahun 2010 ni igt nak realisasikan gak gathering tu.

Bkn cam nak wat event besar lagi glamour, cuba get-together cam dedulu la. Venue aku serahkan pada sume utk tetapkan. Tapi ada gak bincang sket2...so hasil perbincangan tu maka dibawah ni disenaraikan hasilnya :

Gang :
1. Ajym/Narnia & trailer
2. Mama & trailer (pendek je trailer aku, hehehe)
3. Umi Kyrun & trailer
4. Angah Ruzi
5. Farell & Shima
6. Ajoy
7. Tini
8. Tokwan
9. Waty
10.Pada yg jauh2 tu & nak join, sila maklumkan

Tarikh (option) :
1. 16 Januari 2010 (Sabtu)
2. 23 Januari 2010 (Sabtu)

(ni atas 'paksaan' seseorang tu la, setelah aku 'diugut' & setelah tak tahan mendgr 'tangis rayunya'...hahaha larikkkkkkkk)

Acara (option) :
1. Potluck
2. Lepak & makan2 (eg. Tupai2)
3. Bowling & makan2 (tapi telah ditolak mentah2 oleh seseorang tu sbb dikuatiri menjadi raja/ratu longkang....hahahaha...."dei, samo2 la kito dok sapu longkang tu")

Tempat (option) :
1. Rumah Ajym/Narnia
2. Lake Garden
3. Pool Side umah Umi Kyrun
(ni cam tak sesuai sbb dikuatiri kebuasan Imtiyaz yg kemungkinan bsr akan tojon ke air tu, hehehe)

So, pada sesapa yg ada idea lain sila usulkan ye? Harap dpt maklum balas.....sapa tak bagi confirmation, tak nak gang lagi.....muahahaha.

Shikin JD : Akhirkata, JOM KITE LEPAK SAMBIL MENGERATKAN LAGI TALI SILATURRAHIM (cewah, ayat tak ble blah, hehehe).


P/S : LATEST INFO

1. VENUE @ RUMAH AJYM/NARNIA

(Bandar Tun Hussein Onn...map akan diberi, kalo tak tau leh konvoi)


2. DATE : 16/1/2009 (Saturday)


3. PLS CONFIRM FOODS NAK DIBAWA

(yg ssh nak masak2, leh bawak je eg. roti, jem, tuna tin, sardin, coklat, keropok, biskut, buah, nugget etc - leh bawak mentah2, kite goreng atau wat sana je...apa2 pon pls inform awal2)


Untuk Makluman

Sila amek perhatian

(((calling..calling)))

Sekiranya pada sesapa yg tak nak join atau tak hadir dikuatiri akan KERUGIAN BESOR.

Ini adalah krn mama akan msk AF8 2010 nanti & setelah dikuarantin slama 3 bln & setelah menjadik juara AF8 mama risau tak dpt lg nak jumpa dgn kamu sume & kemungkinan besar mama akan mula sibuk ngan show sana sini....yo la kan, ARTIS POJAAN RAMA2...eh silap! POJAAN RAMAI...huhu.

So, silalah hadir utk dptkan autograph in advance....hahahahaha.

(Ayat peras ugut....)

larikkkkkkkkkk...toink..toink..toink


Yg da confirm :

1. Ajym/Narnia & gerabak

2. Umi Kyrun & gerabak

3. Angah Ruzi

4. Farell

5. Shima

6. Tini

7. Mama & gerabak kontot (hehehe)



12 comments:

Dari Penaku...waty... said...

salam mama...

dah lama tak lotak comment dalam blog mama nie....wow...camner leh tetiba nak buat gathering nie...mmm...so far date yang mama cadang tu no problem to me...InsyaAllah...apa2 mama just inform la yer...tapi ni gathering bukan atas NFC yer....sebab kalau atas nama NFC ty minta maaf mama...personal matter takmo dicampur adukkan...wakaka...

Shikin JD said...

salam waty,

hehehe thanks sbb reply to my post ni...ekceli mmg da lama nak wat tp memasing ada je hal & INI BKN ATAS NAMA NFC, waty jgn risau cuma kengkawan je mmg pernah terlibat ngan NFC...

dulu penah gak la kami wat gath cam kat pool side rumah umi kyrun tapi ramai lak tak dpt dtg...tapi mmg fun tau...

sambil kite jumpa2, makan2, dpt gak release tension & eratkan lagi tali silaturrahim...

time raya pon best tapi last year tak dpt nak ronda2 uma memsg..insyaallah kalo ramai yg ske leh la tis raya kite gi uma ke uma...

QayrunQuiamco said...

salam...salam!!

Wei...trailer aku panjang la (walaupun dah tolak satu! hahaha
so klu nak buat kat rumah ada pool/playground, no problem! dpt gak tgk adegan ngeri dek Syurabyl and Imtiyaz..(rindunya kt bdk ni, dah besar n lawa pula tu.hmmm xsbr nak lps kan geram(jgn pula c Narnia n c Ajym naik takut hah)...hehehe
Tapi dulu tmpt yang sama gak, so klu ada suggestion lain...ble saje, yg penting ev'body dpt hadir!
date tu...no worry, I'll make myself available ok.
c u guys insyaAllah,xsbr ni...
umi Qayrun~

Shikin JD said...

ok...latest info :

ajym/narnia kata kat umah dia

kalo kat poolside & play ground kata dorang takot imtiyaz da mula nakal & lasak ssh nak control,hehehe

Shikin JD said...

kyrun, kepanjangan trailer tak jadi masalah....yg penting fun

hope to see u there

Simahmail said...

salam mama...
Thanks for the info.
16 Januari tu...macam ibu tak boleh make it. Sebab Cuti krismas hari tu gi KL 3 hari 2 malam...ronda Petro Sains & Akuaria.
Kalau nak jejalan semula... mungkin cuti sekolah Mac nanti. Apapun, harap I can join u all pada masa depan.
[Awal tahun, sek banyak koje gak]
Apa pun thanks ye mama...atas this invitation.

Shikin JD said...

salam ibu...

takpe ibu..maaf gak sbb tak dpt nak wat masa cuti skolah aritu sbb macam2 hal hehehe...

ooo ibu ada dtg kl ek? ngape tak kol mama leh kite jumpa...tapi takpe la nanti kalo cuti skolah lagi & masa tu msg2 lapang leh la kite wat gath lagi & kalo kebetulan ibu ada kat kl dpt join sekali kan? ntah ble la kt dpt bertemu kan? lama tol tgu saat2 tu hehehe...

ajym said...

eh sikitnya yg confirm nak datang...panggila lagi Ma...ramai lagi best...waty..bukan atas tiket FC... kalau buat atas tiket NFC.. maunya kena marah la kang...ini atas tiket mesra bermesra sahaja...hehehe...

Shikin JD said...

nak ramai2 ke?
bkn tak nak panggil ramai2 tapi takot manyak lak cite kat blakang2
ni pengalaman la kan?

ekceli da panggil ibusimah, helmie, iras, aisyah, fikri, ajoy...

ibusimah : tak dpt sbb da mula skolah, dia kata kalo mac nanti mgkn ble la, insyaallah lain kali kite plan lagi

helmie : tak dpt sbb kena register sem baru on 14/1/2009..kena blk kuantan

aisyah : katanya insyaallah

fikri : pon lom insyaallah

iras : tak dpt sbb kena keje, baru bukak sem kat U dia kan?

ajoy : baru promoted, so ssh nak cuti, lagipun mgu ni duty dia

sapa lagi kite nak panggil ni?
kite tak perlukan quantity biarlah sikit tapi kwn2 yg berquality

ajym said...

hari sabtu ajoy kerja ke...

saper lagi yek... akaknubhan (rosmah).. rmahnya kat putrajaya... takut tak semua biasa dgn dia..

Tokwan confirm tak...

Shikin JD said...

akaknubhan?
tak kenal la ajym
tu betul2 akak nubhan ke?

mama igt nak invite zai, nanti mama tanya kat angah ruzi dulu

tokwan tak tau la
mama da tinggalkan msg kat FB
ada gak mama tanya no hp dia kat FB
tapi satu msg yg mama tulis dia cam tak nampak je
anggap je la dia tak berminat w/p dia yg dulu beria2 gak nak soh mama watkan gath ni...hmmmm

Shikin JD said...

a'aa kata ajoy dia kena keje
tapi not every saturdays la
kebetulan dia baru promoted
so tak leh la sebarang minta cuti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...