Thursday, December 1, 2011

KaiN...kAiN...mUrAh...MuRaH...!!!


Salah sorang anak angkat aku kat Kelantan ada minta bantuan aku utk 'promote'kan bisnes keluarganya yg menjual kain2 spt Digital 1 M'sia, India Silk, Chiffon, Songket Thai, Cotton, French Crepe, K/ool Peach & Satin Crepe secara online dgn harga yg sungguh berpatutan & berbaloi.


Diskaun turut diberi jika membeli lebih dari 3 pasang. Sekiranya berminat bolehlah berhubung dgn mereka melalui email teratakwarisan@yahoo.com atau no tel 013-9401536.



Untuk melihat contoh kain2 lain yg dijual sila lawati De' Warisan.blogspot.


atau klik 'like' di FB page De'Warisan.



Shikin JD : Sbg persediaan utk Hari Raya nanti, leh la wat tempahan dari skang. Beli selai2 lama2 berelai2 Cik Kiah weiiiiiiii, baru la meriah raya nanti leh tayang2 & tukar2 ganti sambil posing2 dgn statement berasap "ko ada?" kat kg2 atau kat open2 hse kan Cik Senah? *matiler kekwat*.


Lagipon Cik Bedah, bkn senang nak tempah kat tailor2 menjelang ghaya, so beli & tempah dari skang. Sambil2 tu leh la 'slowtalk' ngan cik abg2 soh belikan ansur2, tentu poket cik abg tak 'senak & rabak' time nak bayor nanti. Katakan kat dia, nanti org kata bini sapa yg lawoooo kan?


Yg bujang2 tu pon leh la belikan utk gepren2 [utk yg memadukan gepren2, hehehe] ataupon utk ibu2 tersayang yg da penat peknenkan kowang 9 bulan++, besorkan kowang yg makan bertan2 susu serta da berperit-jerih masakkan utk kowang dulu....balas jasa ibu2 dgn hadiahkan 1-2 lai kain. Bkn mahal ponnnnnnnnn...so, slamat bersoping !



6 comments:

Mr. Blue Ranger said...

Thanx you so much mama.. ;) Kesudian Mama amatlah dihargai.

Shikin JD said...

U r most welcome :)

Sori lambat hapdet blog sbb masa xmengizinkan...

Mr. Blue Ranger ni along ker?
Klu yer, ni blog baru ker?

*muah muah*

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Mr. Blue Ranger said...

hehe.. haah.. blog bru along.. nk aktif semula dgn blue ranger..

Shikin JD said...

Ok la tu, blogging ni senarnya leh jd 1 tmpt utk release tension & luahan rasa...hehehe

*muah muah*

Mr. Blue Ranger said...

btul2.. nk aktif cm dlu.. karya dlu2 dh hilang.. hehe

Shikin JD said...

Dulu ramai org berblogging, tp sejak FB 'meletup2' ramai yg da tglkan blog bersawang....

Ma sendiri pon dkt 2 taon kot tglkan blog tp skang ni dua2 pon ma active w/p tak kerap sgt update blog..[:p]

*muah muah*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...