Wednesday, June 17, 2009

AkU & DiRiKu....

Dear my loyal blog readers,

Sorry sbb da lama tak update blog. Bkn takde cite yg nak dikongsi bersama tapi ntah la, jari2 ku jadi kaku utk menulis. Aku pun tak bape sihat, baru wat blood test di spital, result lagi 1 mgu, ntah la harap2 kali ni resultnya ok (pls doakan).

For ur info, aku cuti panjang sejak 5/6/2009 aritu & aku kembali ke ofis smlm, 16/6/2009. Aku hanya msk ke ofis pd 9 & 10/6/2009 aje. Lain2 hari aku bercuti, rihat sambil tenangkan fikiran. Takde apa2 peristiwa menarik.

Aku lebih banyak termenung & fikirkan mcm2 perkara yg berlaku kebelakangan ni. Mmg dadaku tambah sebak ble masalah melanda & kdg2 umpama sesak nafas. W/p berkali2 Dr pesan agar aku tak stress sbb penyakit ku mudah dtg dlm keadaan begitu tapi aku tak dpt nak elakkan.

Anak tunggal ku paham ngan apa yg berlaku & aku leh nampak dari wajahnya yg sedikit gusar & sering curik2 pandang ke wajah ku. Aku cuba kawal perasaan ku agar dia tak risau. Sekali-sekala dia wat lawak utk hiburkan ati aku.

Itulah yg sering diperkatakan org bahawa anak/zuriat dari darah daging sendiri bnyk memberi kebahagiaan dlm hidup kite. Syukur, aku dikurniakan dgn sorang anak yg jarang buat aku menanges, alhamdulillah.

2 comments:

Ezzmal said...

harap2 ma skrg better than b4...
ma btuah,afif sentisa ada utk berdiri sebelah ma...separuh budak, buat hal sndiri je...now this time onwards,ma jz being plain je...xperlu nk stress2,nt afif xpat study plak...dia nk exam tu...if ma runsing,dia pn runsing gak...
(^_^)

Shikin JD said...

thanx ezz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...