Tuesday, June 23, 2009

**&^%$#@....Eeeeee aaaarrrrrggggghhhh....



Geram betul aku arini...da la yahoo cam ntah apa2, ym ok lak tapi yahoo mail hampeh, kejap leh baca tapi tak leh reply, kejap langsung tak leh bukak pun. Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, geram geram. YM leh pakai lak.

Yg tambah geram sbb da lama tak dpt nak borak ngan Yas, kat ofis dia segala bentuk chatting room kena blocked wat sementara ni, tu la arini dia ajak kami update ngan mail. Slalu mail ok, arini lak tu, arrrrrrrrrrrrgh!!!!!

Tu satu, lagi satu arini gak, line CELCOM aku kena bar. Adooooi seawal pagi aku da trime sms tapi tak dpt nak reply, igt connection problem sekali cek punya cek baru pasan upenya tepon aku da kena bar.

Ni mesti sbb aku degil tak nak bayar bill ngarut2 aritu. Korang igt tak aku penah tulis pasal hal tu. Kalo lupa, klik kat sini.

Ikut suke2 dorang je nak bar. Aku ni tak penah lewat bayar selama ni tau, aku da di kira loyal customer, da bape taon aku guna line tu. Tapi dek kerana service ngarut tu, aku yg jadi mangsa.

Aku hanya leh trime sms & kol je kat hp tu tapi kalo nak reply mmg tak leh la sampai aku settlekan outstanding payment tu sket. Tu sebbaik ada lagi satu hp MAXIS, dpt la guna utk kecemasan w/p hp tu mengong2.

Eeeee mmg nak kena CELCOM ni. Kang aku terminate service ngan dorang baru padan muka (tapi leceh sbb aku kena inform sume org termasuk sedara mara, kawan2 & customers aku la). Tu yg maleh tu.....

9 comments:

Ezzmal said...

BLACK TUESDAY!!!
(^_^)
sabar ma.........

Shikin JD said...

huwaaaaaaaaaargggh, tu la ezz
gogham den, takpe esok lusa gaji ma settlekan sket2

kalo tak dapat gak ma terpaksa gak wat plan B, terminate service ngan celcom

Ezzmal said...

aiyyoooo!!!!!
jgn le terminate....
celcom under TM....
TM company ezzmaL.....
mama......
hehe!
(^_^)

~~fAdzErRy thE GhOsT biRd~~ said...

terminate je terminate je... hiks3.. adeh.. mcm2 ek...

Shikin JD said...

tu la ezz, ma actually ske ngan CELCOM ni tapi ble jadi case ni tu yg ma cam give up tau

ma geram sbb kalo la CELCOM antar bill ikut masa (ni kdg2 antar kdg2 tak), dpt la mama kesan lebih awal masalah ni & terminate service bodoh yg kenakan ma charge RM3 per song yg ma tak subscribe tu....

ni ble ma dpt kesan lepas ma trime bill bape bulan lepas tu

patut la bape bulan sebelum tu bill ma tgi igt mmg ma guna sampai sebanyak tu (tapi ttp cam tak caya ma leh guna sampai banyak tu gak hanya utk kol/sms)

lepas dpt bill ma pun kol la CELCOM baru tau pasal mende tu & baru dorang ajar camne nak batalkan

baru la ma tak kena charge lagi

tu la kesahnyaaaaaaa...

Zamani84 said...

zam pun penah kene barr gak
hampeh kan??
huk2

Shikin JD said...

oooo zam pon penah kene ke??
tu la kan?
da la zaman skang ni kalo takde hp ssh hidup

(w/p bkn la guna selalu cuma ble emergency tu yg penting)

أنيس حياتي said...

sabar ma....
skrg ni mcm2 bnde mngarut msuk dlm fon
mcm2.....naik bosan dibuatnya

Shikin JD said...

tu la anis, yg geram tu kite mmg tak subscribe pun..tapi still kena bayar mende yg kite tak amek

takpe camne pun kena settlekan gak slow2, sbb sayangkan line tu

kalo da bkn rezeki ma kan?
semoga rezeki ma ada kat tmpt lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...