Sunday, June 21, 2009

Hepi PaPa's Day.....



Hepi Papa's Day to my blog readers (yg loyal & yg tak bape loyal) Ajym & Sha termasuk sekali bakal2 bapa, Farell, Iras, Zamani, Helmie, Ezzmal, Fadzree, Tokwan, Ajoy, Fikri, Aimer (wish siap2, ye la nanti ble time dorang jadi bapa ntah2 da ke mana2 ataupun da nyombong ngan aku ke, lost contact ke kannn??).

And also to my sayang C, my darling **bo*, my A**r, my boss, En. Asmadi, En. Khaled, my colleagues Mie, Razli, Fauzi, Ismail & tak ketinggalan to my bro Wan, my bro-in-law Nal, my x-laki S*a*, my x-bro-in-laws & sume bapa2 di luar sana, cewah (cam la dorang msk sini & baca, hahahahaha=all these are not my blog readers).

Dgn ucapan, "Semoga berbahagia di samping keluarga tercenta" (cam ucapan kat media lak, hehehe). Dah banak ramai2 tu pandai2 la jaga anak2, k? Jgn tinggal2kan, nanti time tua tak de org nak jaga. Masa kuat ni kdg2 ramai yg terlupa, tapi ble da uzur baru tingat ada anak2 (ambooooooi, bebel lak, larikkkkkkkkkkkkk).

pix lama abah, mak, along & angah
(huhu, aku tak de lagi masa ni)

arwah abah

Shikin JD : saja aku letak pix family aku...arwah abah & mak serta along & angah. Nanti2 la aku cite pasal family aku

5 comments:

~~fAdzErRy thE GhOsT biRd~~ said...

fuyooooo siap wish awl2 tuh kat fad... hiks3... nway tq... wp lama lg fad jd papa... hiks3...

Ezzmal said...

haha!!!
thanx coz wish ezz...
ntah ade rzki ke x nt....
(^_^)

Shikin JD said...

hehehe takpe la wish awal2

jgn la ckp tak de rezeki, insyaallah satu hari nanti, best ape ada anak, tension2 atau ada masalah ble tgk muka anak sayu & sejuk sket

w/p tak de la sampai leh settlekan apa2 problem tapi sekurang2nya kite akan mudah 'cool'

FaDLi_iras said...

waa... awal2 dh dpt ucapan hari bapa.. kena kawen cpt2 nih..

Shikin JD said...

tu la, wish da dpt
kawen je lom lagi long
kena cpt2 ni nampak gayanya hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...