Monday, December 22, 2008

HePi bEsDeY IrAs@FaDLi

Harini 22/12/2008 merupakan hari jadi yg ke 25 buat Iras@Fadli@Mr Stitch@Along.

baju baru beli kat KL, huhu

Mama ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran semoga tahun ini membawa kebahagiaan buat Along, menambah rezeki, diberi kesihatan yg baik & dirahmati Allah hendaknya, amin.

Semoga juga dpt mengatasi persoalan yg terbuku dihati Along kebelakangan ni. Harap dpt membuat keputusan yg tepat demi kebahagiaan Along.

akan kek tu elok2 tau, jgn comot2 camni
hehehehe, larikkkkkkkkkk.

Akhirkata, sekali lagi
HEPI BESDEY ALONG


15 comments:

FaDLi_iras said...

tq ma utk posting ni..

Shikin JD said...

u r welcome along...
sori la tak de adiah lak...
lain taon kalo celebrate turun la kl, leh kite celebrate sama2

ajym said...

hensemnya gambar iras masa ni....

Shikin JD said...

tu la cam model suar dlm, eh silap..cam super model gitu?

aisyah_kz said...

hahahaha ;p

Mr. Blue Ranger said...

zaman muda.. haha

Shikin JD said...

Hahaha, kamu korek2 N3 lama ek!

Kamu ma tgk xberubah, sama jer
Kira awet muda tau!

Mr. Blue Ranger said...

awet muda? haha.. same tak masa mama jumpe ahad lepas? hehe

Shikin JD said...

Yer, ma tgk xde beza pon...sama jer, tak gemuk, tak kurus...muka pon tak berubah langsung [:)]

*muah muah*

Mr. Blue Ranger said...

cuma sekarang berdua.. hehe

Shikin JD said...

Tol tu, tp mgkn xlama agi naik la sket bdn Along tu, sbb slalunya org yg da kawen naik bdn dowang sbb hepi atau da ada org yg jaga kan?

*muah m uah*

Mr. Blue Ranger said...

dah naik sikit sbnr nyer.. tp tak nmpk lg.. tp nk naik lg.. ;)

Shikin JD said...

Mgkn kot tp ma xnmpk langsung pon
Xlama agi la tu, hehehe...

Mr. E'raz Fadli said...

Hai mama.. Suke terjah cni.. Hehe.. Gmbr ms muda..

Shikin JD said...

Thanks Along, u r most welcome! [:))]

Lately ma cam malas je nak update blog ni, ntah ngapa...

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...