Wednesday, February 2, 2011

ProGram AriNi @ 2/2/2011....


So, apa planning arini ek?

Smlm mmg da kepenatan sgt pas blk dari spital & xkuar mana2 pon w/p mula2 my sis ajak g tgk wayang sambil dia nak shopping sket2 tapi last2 xjd, aku pon asyik tido je, letih.

Aku ada gak plan nak wak Afif naik KL Tower smlm sbb harga cuma 10 hengget sekepala....special discount yg DBKL bagi just utk smlm jer (Hari Wilayah), tapi xjd la jawabnya...kalo jd tentu aku da dgn eksennya menepek gambau kat sini kan? Hahahaha....

So, arini pon xdpt la nampaknya nak g memana sbb aku kena keje....ye la da ramai sgt amek coti arini.

Esok, sepatutnya aku follow Along g shooting kat Batu Pahat & Johor Baharu, tapi xjd nak ikut sbb Afif ada assignment nak siapkan & kalo kami ikut gak tentu penat & xdpt nak siapkan ikut waktu (last minute shooting hanya kat BP jer kata Along). Kalo aku sorang mmg lepas lar.

Ada xde pon kami adik-badik ada gak plan nak lepak2 sambil makan2 kat umah my bro (since my lil sis nak amek brg kat uma dia & my lil bro malas nak kuar ke mana2). Pastu ada gak planning nak gi some place (kalo jd nanti aku tepek kat sini k!). Ntah2 sume planning x menjadi & kami still dok umah ngadap TV, hahahaha.....



Shikin JD : Adeiiiiiii makcik sorang ni komain agi kalo berplanning2 bagai tapi slalu last minute hampeh!!! Kelassss ko Maria.....



4 comments:

Ezzmal said...

tetibe "kelassss ko maria....."
motip?????!!!!!

Shikin JD said...

Hahahaha, yo la, makcik ko ni komain agi pandai memelaining *ada ke ayat tu?* tapi slalu x menjadik.....so kelas la tu asyik menggagalkan plaining jer, hikhikhik.....

Fadzrul Azree said...

mmg kelas... sllu gak plan x menjadi atas faktor diri sendiri

Shikin JD said...

Kan?????

Masa plan komain agi, tapi ler sampai masa cam malas or tak jadi jer....

Tapi ni ada bbrp post ma utang lu, malas nak upload pix & story...tu la malas ni mmg ja'at kan? Hahahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...