Wednesday, February 8, 2012

JiN MaLaS.....


Adedededeiiiiiii, bila la aku dpt hapdet blog ni. W/p da baper kali aku da niat nak hapdet tapi still tak dpt gak gerak2kan jari tembun ku tuk menulis semula. Ada 2 family gathering sejak Disember taon lepas yg aku utang kat blog ni tapi msh tak dpt gak nak tunaikan.



Aku da bosan ngan blog???


Eh...takkk !!!! Aku msh sayangkan dunia blogging & aku ttp nak menulis & berkongsi cerita kat sini sbb aku dpt kepuasan yg sukar aku gambarkan.


Tapi aku setuju dgn perkataan "MALAS".



Ntah jin apa da merasuk diri aku sampai aku jadi malas sgt ni. Aku arap aku dpt kawal & lawan 'jin malas' tu & usir dia jauh2.



"....Syuhh...syuhhh, gi kaw main jejauh..."



Shikin JD : Nantikan kemunculan aku kembali......

Hahahahaha, cecewah! prasan !!!!






1 comment:

Zamani said...

Salam mama ~ mama di tag ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/02/segmen-cikmun-first-post-aku-in.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...