Saturday, May 14, 2011

PraSaaN ku.....



Da lama rasanya tak hapdet blog ni. Bkn apa, bz ngan macam2 hal. Afif pon msh kat uma so ada je mende2 nak disiapkan....masa cam xckp2 jer.


Skang ni prasaan aku bercampur-baur, ada gembira, sedih, marah, teruja & sewaktu dgnnya. Apa prasaan sume tu? Nanti2 la aku hapdet sket2 ble sampai waktunya.



Kalo sedih tu paham2 je la anak tunggal aku da nak blk ke kolej w/p cuti semester msh berbaki 2 mgu lagi. Sume ni sbb dia terlibat dlm PMDS (Pemimpin Minggu Destini Siswa). Rasa cam xpuas agi bermesra2 ngan anak aku tu. Bnyk xtvt yg aku nak lakukan ngan dia msh tak tertunai, msh terhutang.


Gembira & teruja tu mmg prasaan yg tak disangka2 [cempedak menjadi nangka]. W/p kdg2 aku cam rasa terawang2 tapi aku tak brapa tunjukkan sgt prasaan tu sbb aku perlu ada persediaan yg rapi utk jadikannya realiti yg indah.


Wah! cam best jer, apa la agaknya tu ek? Tungguuuuu.....*matiler pepiling artis*


Shikin JD : Mlm smlm tanpa plan, Aedy (turun dari Kuantan) ajak aku main bowling. Fizz pon ada skali. Sbb da lama xmain aku ok je w/p senarnya xbrape sihat & kepenatan. Best gak sbb dpt la release tension sket2 dgn lemparan bola ke 10 pin. Skill msh berkarat w/p strike skali-skala. Aedy pon cam tak dpt tunjukkan skill dia....ye la org da pro & ada bola sendiri, so ble gunakan bola awam da xbest la kan?


4 comments:

azah_rohaizah said...

saya tau..
kamu suka sebab ada owang datang merisik kamu kan?..kan..

yeh..yeh..kawan saya ni dah nak tawen..suker..suker...

Shikin JD said...

Hahahaha, eeee sonoknya, sapalar yg bertuah tu kan?

Cubaan yg bagus...
Jawapan tu jauh meleset...
Cuba teka lagi...hehehe

*hug2 kiss2 muah!*

ShazlanShazabi said...

Selamat hari ibu kak shikin...

Shikin JD said...

Thanks Shaz....:)

*hug2 kiss2 muah!*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...