Friday, May 27, 2011

LaMpu PuTiH KeReTa....@#$%^&*


Arini aku nak luahkan prasaan sakit mata, sakit ati & sewaktu dgnnya...eeeeeeee @#$%^&*.


Pg td masa drive nak ke opis, tiba2 ada 1 keta bereben (keta penganten) warna putih, besar (tak tau apa brand) ngan nyalaan lampu putih yg menyakitkan mata kat blakang keta aku. Tiba2 aku cam tak dpt nak control stereng. Mujur masa tu ngah jem so xde la laju sgt.




Ngape la pihak JPJ leh biarkan aje pemunya2 keta berleluasa sesuka ati, sesedap rasa bapak tiri laki mak dia *marah tahap dewa*, pasang lampu putih kat keta dorang pon aku xtau lar. Saman je tinggi2 sbb tu la salah satu punca berlakunya accident sbb pemandu kat depan leh ilang pertimbangan dek silauan lampu putih yg mmg menyengit tu.


Bukan ker lampu yg dibenarkan adalah yg berwarna kuning...???


Lagi satu keta yg ske main pancong2 je & berharap kite akan mengalah dorang nak curi lane kite. Cisssss.......sakit ati gak sbb nyaris bergesel td.


Aloooo, dorang igt pompan-Melayu-bertudung bodoh & leh dibuli la ek! Sori guys....aku bkn pompan Melayu terakhir k! Aku mmg xkan bagi muka kat org2 camtu. Kalo nak potong pon tgk2 la dulu line clear atau jgn la terlalu rapat & leh langgar & bahayakan keta org lain !!!



Sekian, tu saja luahan ati aku & kembali bersimpuh ayu....*ptuihhh, hahaha*




2 comments:

azah_rohaizah said...

wakakaka sabor Kikin sabor...

dia saja nak bagi tau tuh yang dia baru pas tawen..

KO ADER???...*mati la senasib...


muah muah muah...cemolot pepagi

Shikin JD said...

Hahahaha, nak tawen2 pon jgn la bahayakan nyawa org lain...

Nanti la kalo kite yg tawen kite psg lampu keta cam kat stadium tu biar org berbatu2 jauh leh nmpk, hahahaha.....


*polok2 cium2 geget2*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...