Friday, October 21, 2011

WoRdLeSs FriDaY....




Kowang : Sejak ble plak ada Wordless Friday? Seske atiiiii jer....

Aku : Ske ati aku lar....& sjk ble plak dinobatkan setiap ari Rabu wajib letak pix tanpa citer dlm blog?


Hahahaha.....tu la dialog sengal. Ekceli aku skang ni cam 'kebizian' sgt nak hapdet blog aku. Bkn xde stori tapi malas nak temberang...eh! ngarang cite wat kowang pemenat2 blog ini [statement pasan good2 jer]. Pastu aku malaih nak tepek gambau2 gak [if any]. Tgu la 1-2 ari ni aku akan hapdet stori panasssssssss [propa tahap langit ke 7].


So, sementara tu, aku tepek lu pix anak aku. Kot2 ada yg berkenaan nak wat menantu ker, sila isi borang khas okeyyy!


Hantaran tak mahal, yg penting anak dara tu mesti la gojes, beragama, pandai hormat org tua esp. mak mertua & leh ikut ckp org tua tanpa banyak soal
[hehehe, mak mertua queen control]....cabotttttttttttt.


Keutamaan diberi kpd anak yatim-piatu
[supaya time ghaya xyah gado2 mana nak berghaya].


Kowang : Weiiiii macittttt, kata 'wordless' ni da berjuta2 words ni apa citer?



Shikin JD : Kowang jgn igt aku saja2 'jual' anak aku tu....senarnya aku cam ssh nak trime anak yg dulu aku kandung selama 9 bulan ++ da besar & bakal ada penghidupannya sendiri. So, sblm dia 'jauh' dari aku, biar la aku puas2 tatap gambau dia & merasa kehadirannya berhampiran aku.....*huwarghhhhhhhhh ~ nanges guling2*



2 comments:

Datin Terseksa said...

kakok,
mana cik itamrazali kita pegi?
dah berbahagia bersama somi tersayam ke?

Shikin JD said...

Ntah la Datin...rindu kat dia kan? :(

Ada 2 kemungkinan :

1) ngah bahagia & bz ngan new life

2) ngah menderita sampai 'sorokkan' diri dari kite semua....

Apa2 pon kite doa agar dia kuar dari 'persembunyian' dia tu lar...


((((...Tam, kuar lar, kami rindu...))))

*muah muah*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...