Monday, September 22, 2008

Marhaban Astro Terakhir di Bukit Tinggi, Klang

Pentas Marhaban Astro

Tarikh 21-21/9/2008 merupakan hari2 terakhir Marhaban Astro utk thn 2008. Jusco/AEON Bukit Tinggi, Klang telah dipilih sbg lokasi.

Nubhan yg pada awalnya turut terlibat dlm persembahan tersebut telah dimasukkan ke hospital kerana slipped disc. Tapi akhirnya pd ptg Sabtu dia telah dikeluarkan dari hospial & dia telah meminta meneruskan membuat persembahan & diberi nasihat agar tidak lasak.

Aku dan bbrp nubies telah merancang utk menonton persembahan tersebut pada 21/9/2008 (Ahad). Bangun je pagi tu, aku rasa cam tak sedap badan, panas, pening, lemah & ssh nak berdiri. Mujur aku tak boleh berpuasa, so aku ambil panadol + 100 plus. Tak lama lepas tu badan ku berpeluh & rasa segar sedikit.....alhamdulillah, kalo tak miss la sume tu. Tegar Kental tak aku, huhu.

Aku ambil Ajoy di rumahnya & Iras di stesen KTM di Carrefour, Subang Jaya.

Ok la kali ni tak bape sihat, so malas nak menulis panjang.....nikmati la gambar2 spt dibawah yg menggambarkan suasana pada hari ersebut.























hahahaha, kami mmg team giler yg serasi...sepakat

credit to ajym

credit to farell

mula2 jadila pasu bunga kat tgh2 dorang ni, malu2 konon


Selepas berakhirnya acara pada haritu, aku, Farell, Ajoy, Iras, Harney, Tini, Tykah, Nord, KT, Tokwan telah bercadang utk berbuka puasa bersama2. Oleh kerana hanya aku je yg membawa kereta so tak dpt la nak berbuka di luar, kami hanya tgu di Jusco tersebut sehingga sampai waktu.

Aku juga telah memanggil Kamal iaitu Nubies yg berusia 14 thn yg berasal dari Klang utk berbuka puasa bersama2.


7 comments:

kyrun_q said...

mmg happening!!!!

Harus ada gathering2 mcam nie, baru la Nubhanfc b'tmbh bersatu then
MALATOP!!!!
aCTUALLy its all tnx to U.
Keep up the good work girl!

CaYaLa!!!

hArnEy said...

mama...pandai eh letak pix harney...
xpanas pon.huhU~~

Shikin JD said...

mama ngah demam masa susun pix tu,
actually mama leh wat cite tau harney
1...harney boring (sbb iras jauh)
2...harney & iras jelign2 dari jauh
3...finally harney & iras dpt dok sama

ok tak stori camtu, larikkkkkkkkkk

Shikin JD said...

kyrun,

i tak buat apa2 la, i pun sama cam nubies yg lain, just join sume tu

hArnEy said...

mama...!!!
xboley wat ceta....nak keja mama ni..hihiks~~seb baek ma xwat ceta.
slamat slamat...

Shikin JD said...

tu la sbb mama sayangkan korang la
baikkan mama kan kan kan?

FaDLi said...

Mama..
Iras bru leh post comment...
Thanx mama sbb layan Iras aritu..
Thank You So MUCH...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...