Tuesday, March 17, 2009

HePi bEsDeY ShiMa...


Harini 17/3/2009 merupakan ulang taon kelahiran yg ke 22 buat sorang anak gadis manis, Shima@Nubies. Aku terlewat utk wat ucapan kat sini sbb aku tak bape sihat bape arini (tapi da hampir ok). Camne pun aku da wish dia awal2 lagi melalui sms.

Mgkn ada yg tak bape kenal dia, so ni la pix yg aku amek dari friendster, hehehe (abes kalo dia tau ni, ampun Shima). Shima yg aku kenali orgnya cam pendiam tapi kalo da mesra ngan dia, bole tahan ramah gak.

Kami mula berkenalan di chatbox Nubhan FC. Pertemuan pertama kami semasa malam merdeka di Mydin (semasa Nubhan membuat persembahan). Masa tu dia nampak malu2 & aku lak masa tu ngah tak bape sihat so kurang sket la berbual ngannya.

Shima berasal dari Betong, Sarawak & ngah study di UiTM, Shah Alam.


W/P Shima mgkn tak dpt baca apa yg aku tulis utk dia ni sbb actually dia msh tak dpt nak masok ke blog ni lagi sbb ada masalah emel & aku harap satu hari nanti dia akan dpt bersama2 di sini.


Kat sini mama nak ucapkan Selamat Ulang Taon kelahiran, semoga dikurniakan dgn kesihtan baik, dimurahkan rezeki, lulus ngan cemerlang dlm peperiksaan & berjaya dlm apa jua lapangan yg diceburi, aminnnnnnnnnn.


Shikin JD : ramai lak yg lahir bulan March ni, jenuh gak la aku masak cake utk dorang, hehehe.

2 comments:

fadzree said...

salam..
mama, meh fad tlg watkan kek... cian mama kna wat kek byk bln ni..

Shikin JD said...

salam...
takpe masak atas pc je, hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...