Thursday, March 12, 2009

PriVaTe BloG.....


Ok guys, sori ye skang aku locked blk blog ni, aku cam rasa tak kai baju lak kat depan public ble blog aku 'ditelanjangkan' bape hari hehehe....

Masa tu aku terpaksa wat camtu sbb ada masalah teknikal ngan blogspot, sampai aku sendiri tak leh nak msk ke blog ni.....sadis tol.


So tuk mudahkan msk blog ni aku terpaksa open to public kejap sampai aku rasa ok....so skang ni aku rasa lebih selesa lak utk privatekan blk blog ni & open to my goodfriends only...korang la tu.

Aku tak nak apa2 yg aku tulis akan dijadikan isu w/p sebenarnnya takde mende nak diisukan pon. Mgkn laen org laen pemahaman, so utk elakkan sume tu aku ikut saranan kawan aku dahulu utk privatekan blog ni.

Masa mula2 dulu aku rasa cam tak setuju w/p aku ttp ikut saranannya tapi skang baru aku rasa apa yg dia ckp tu betul...so aku tak nak ckp banyak, apa yg aku nak ucapkan padanya...

"Thanks Gang".
(u know who u r)

3 comments:

FaDLi_iras said...

cayalah mama.. peace..

♂✖HelmiLassim✖♂™ said...

banyak hari tak dpt masuk blog ma...
punya lah susah...
ingatkan tenet mie yg masalah..
upenye ma pon takdapat on...
hehe...
bile byk kali cube on tak dpt tgk smpai naek fed-up..
harinie baru tergerak hati nak buka blog ma...
so dh terlepas byk post yg ma dah wat...
huhuhuhu...
sok mie nak blek kg...
cuti seminggu..
sedia maklum kalau mie blek kg...
mane leh on9...
wireless takde kan...
so ma jaga blog mie baek2 ok...
haha...

sekian lama tak dpt bukak blog ma...
sekali mie komen...
hambek...
panjang berjela jela jela jela...
kui kui kui...

Shikin JD said...

mie, haritu masa ma open to public mie tak tau ker?? ma kan ada tinggalkan msg kat ym...

takpe at least da leh msk...

mmg ma tak nak share blog ma ngan org luar, hanya utk kamu2 saje...

waaah lek kg ek???
tentu best, tak nak turun kl ker??
kalo jadi, gi tau ma tau...
leh kite jumpa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...