Sunday, March 1, 2009

HePi bEsDeY TokWan.....


Harini, 1/3/2009 merupakan ulangtaon kelahiran yg ke 22 buat Tokwan@Anuar....

Tokwan sbgmana yg mama kenal melalui Nubhan FC merupakan sorang yg ramah, berani, rajin, matang, ceria & flexible.

Tingat camne kami mula2 kenal dulu, masa tu kat dlm forum, ntah ngape aku yg jarang berforum w/p da lama register di situ mula brani2 msk sana & antara org yg mula2 berborak dgn ku masa tu adalah Iras & Tokwan.

Kami borak ttg bowling & Tokwan ajak aku maen bowling. Mula2 tak anggap serius la tapi ble berkali2 dia ajak maen so aku pun kumpulkan nubies yg nak join maen sama di Berjaya Times Square.

Leh dikatakan mmg kontroversi sket la games kami masa tu sbb macam2 molot yg katakan aku membelakangkan FC la, padahal kami maen hanya utk sonok2 saja.
Akhirnya berjaya gak kami maen sbb tau2 je la aku ni kan jenis degil, peduli apa org kata yg penting aku bkn spt yg dikatakan.

Eh, ni da cite laen ni, hehehe, lupa lak harini besdey Tokwan....
Dpt tau Tokwan gi celebrate nun jauh di sana, kat Kuantan ngan org tersayang, huhu....

Mama doakan Tokwan & Bay akan bertemu jodoh satu hari nanti, insyaallah..amin...

Apa2 pun mama nak ucapkan selamat maju jaya & semoga Tokwan akan lulus ngan cemerlang dlm peperiksaan nanti & bakal menjadi pemimpin yg baek satu hari nanti...amin. So akhirkata,

HEPI BESDEY TOKWAN !!!

2 comments:

Anis Hayati said...

Selmat Hari Jadi TOKWAN!!

Helmi Lassim said...

hepi birthday tokwan!!!...
smoga panjang umor murah rezki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...