Wednesday, December 24, 2008

CoTi...CoTi...CoTi


Aku applied cuti start from after X'mas (kalah masa nak raya ni), saja2 amek coti bkn nak gi mana2 pun. Boss lak lagi galakkan aku amek coti, ye la dengki la tu, tkt aku accumulate coti aku sampai taon depan jadi banyak, so tkt aku amek serentak lain kali...huhu.


Start from 26/12/2008 sampai la ke 31/12/2008, kira aku amek 3 hari tapi dpt la 8 hari coti, yahoooooo.

Tapi nak wat ape ek???? Takpe tu plan leh fikir kemdian. Aku msk lek keja 2/1/2009 (setaon coti ni) adoooi tang ni aku sudah silap kira da...kalo la aku amek gak 2/1/2009 itu kira apply for 4 days dpt la 11 days coti...raya Deepavali aku, hahahahhaa. Gumbiranya hati ku.

Korang yg tak dpt coti panjang tu, sila menjeleskan diri ok???

Muahahahahaha (gelak setan bertanduk).


1 comment:

fadzree said...

best r tu dpt cuti...
enjoy the holiday mama....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...