Thursday, March 24, 2011

2 DaYs CouRse.....


22-23 March 2011
aku 'dipaksa' gi training oleh pihak sykt w/p aku cam da malas je nak gi. Ye la, da jemu sgt gi course2 ni. Tapi aku ttp gak gi sbb atas arahan majikan, kang cam melawan tokey lak kan? Aku da nekad kalo xbest je aku anggap training 2 ari tu sbg 'makan free'.....hahahaha.


Setiap staff diwajibkan gi course (cam aku 40 jam++ sethn). Last year aku terlebih masa sbb terlalu banyak course aku gi including training Bomba kat Kuala Kubu Baru (yg ni mmg tough sbb xramai pompuan tapi aku berjaya 'kalahkan' bbrp org lelaki termsk yg jauh lbh muda....*statement angkat bakul, hahahaha*). Bangga sehhhh.....


Ni merupakan 1st course yg aku pegi utk thn 2011. Pegi la aku ngan separuh & berat ati. Tapi sangkaan ku meleset sgt sbb course kali ni mmg berlainan & sgt fun sbb trainernya Mr. Gerard Singh (katanya bapa sedara kpd Cheryl Samad) yg pandai menarik perhatian kami dgn programnya yg xmenjemukan. serta caranya yg betul2 lain dari trainer2 yg lain. Wajahnya yg mirip kemelayuan mmg amat menarik perhatian kami, ensem gak la, tapi da kawen daaaaaaaaaa....


Akhirnya selama 2 hari kami rasakan terlalu singkat & ada antaranya yg mula merindui sesama sendiri & suasana yg ceria tu.


Ok la xyah aku bebel banyak2 la korang tgk je la sbhg gambau2 yg aku tepek kat sini. Lain2 gambau leh tgk kat FB.




Razli dgn harmonikanya mengalunkan lagu blues





Kite makan dulu...!!!!!

Bilik Makan





Nasi Briani+Ayam Goreng+Dalca+Sambal Udang yg aku makan
(konon2 nak makan sket tapi last2 2 pinggan gak, hahahaha)



Team aku


Go Go Team dgn menaranya


Marvellous Team - menaranya tumbang



Ni la Condom Tower kami yg tertinggi sekali, hahahaha


My team, Positive Network Team


All of us with Mr. Gerard Singh



2 comments:

ShazlanShazabi said...

kusus memang boring tp time mkn free tuhh...meriahhh!!!

Shikin JD said...

Mmmg meriah, abes segala diet-miet
Mmg setiap kali full day course makan 3x sehari tu la kalo malas2 gi course je bayangkan dpt makan free yg yummy2...hikhikhik **matiler kalo company akk baca ni**

Ble tgk gambau akk 1st day & 2nd day mmg nampak sgt beza, 1 hari da tembam..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...