Wednesday, March 30, 2011

HaPPy BeLaTed BirThDay Sham....


Ble aku dok sorang2 aku terpk date 29/3 (smlm), cam ada something lar, tp xigt berkait ngan apa. Lama gak aku pk-n-pk, last2 baru aku terpasan date tu upenya adalah Hari Ulang Tahun Kelahiran my x-hubby.

With our beloved son


So, aku nak wish dia Happy Belated Birthday Sham.....yg dulu ku panggil Yang. Semasa kami msh agi suami-isteri kami jarang celebrate birthday msg2 kecuali masa ngah bercinta-cintun lar. Truk kan !!!!


W/p cam xromantik tapi still remember ari tu gak cuma xde la candle light dinner or so called lar. Just wish 'malu2' padahal masa sblm kawen mmg ada la celebrate sket2 tu pon xde la cam org lain. Ye la bedey aku pon dia bkn igt sgt.....tgu2 gak dulu ble dia nak wish & bagi something ke apa ke kan......tarak....kemsalam....hampeh !!!!


Padahal aku ni kira cam romantik gak lar (mode : msk bakul, angkat sendiri, hehehe). Aku jenis pengingat cuma besdey sendiri je slalu lupa.


Once again

Happy Belated Birthday Sham !!!


"....I xpernah kesal kaweni u dulu

sbb u da bagi I hadiah paling bernilai

iaitu anak tunggal kite, thanks !!!.... "



Shikin JD : Cam la dia tau blog aku ni & baca.....tapi xpe yg penting aku still remember & da wish dia by sms.



4 comments:

itamrazali said...

sedihnya baca..:( ..*hugs*

Shikin JD said...

Da xsedih agi la Tam,
Da lama berlalu & da berjaya atasi musim2 sedih...:)

Thanks for concern...

**hug2...kiss**

azah_rohaizah said...

terharu nya kin
masih ada bau2 kecil hati tu...
semoga kau & aku masih ada ruang2 untuk bahagia...amin

Shikin JD said...

Hmmm...selagi kite dinamakan manusia Azah, ttp terasa dgn kenangan2 lalu tu, tapi skang i da beransur pulih, i leh jd kawan pd my x-hubby, da xde dendam2 sgt....malah kami lbh baik dari masa msh suami-isteri...

Insyaallah selagi kite redha...amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...