Tuesday, April 19, 2011

AFif ExaM.....




Esok bermulalah exam - 1st
paper anakku Afif. Risau lak aku sbb dia study sampai jejauh malam....eh sampai ke jam 3 pagi ari2, takot dia xckp rihat & tdo jer.


Da la tu dlm keadaan yg xbape sihat, flu. Da puas aku soh dia gi klinik tapi tau2 je la dak tu, mmg degil & liat sket. Kalo dia dpn mata, mmg kena paksa makan obat. Kalo x disumbat ke mulut mmg xmakan la dia. Sanggup dia biarkan je....aku risau tkot time exam nanti dia demam lak, hish !!! Walaupun aku yakin dia leh hadapi sume tu sbb dia kuat semangat tapi sbg sorang ibu ttp risau gak.


So, aku berharap dia akan hadapinya dgn tenang & dpt menjawab soalan2 dgn tepat, insyaallah....amin.


Di sini aku juga nak ucapkan selamat berjaya kpdnya & juga kpd sume students yg bakal menghadapi exam nanti. Semoga kalian dpt menjadi pelajar cemerlang & membahagiakan ibu-bapa. Kejayaan anak2 adalah umpama kejayaan ibu-bapa & tiada kata2 yg dpt menggambarkan kegembiraan tersebut.


GOOD LUCK BABY...!!!!





4 comments:

farel said...

doa ibu bapa adalah doa yg paling mustajab buat anak-anak... gud luck jugak buat ank akak ye!

Shikin JD said...

Insyaallah...amin

TQ dek :)

itamrazali said...

doa seorg ibu mmg berkat...i dulu masa student, study smpi kol 3,4 pagi...aper2 exam/test, bagitau emak, minta dia doa...*hugs*

Shikin JD said...

Insyaallah...

Apa2 pon sume dgn izin Allah
Harap sgt dia cam kamu lar
Focus & berjaya...

*hug2..kiss2..muah*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...