Sunday, November 23, 2008

PiX siMpaNan SuMe aBiS iLaNg......grrrrrrr


Adoooooi geram geram geram sungguh!!!!

Abes sume pix yg aku simpan selama ni kat laptop & dipindahkan ke CD dah ilang.....arrrrrghhhhhhh!!!!! Hish geramnyerrrr.

Aku antar laptop utk reformatting kat kawan Wan (adik aku) sbb dah teruk virus kat dlm tu, so aku save kan la sume files tu dlm CD sebelum diantar, so ble kawan Wan pun cuba nak save dlm pendrive dia, abis sume files ilang gak, igt aku dah ada backup tp malangnyerrrrrrrrrrr...sume pun tak leh bukak, tgk2 semua file yg aku cek kat properties CD tu tak dak, kosong, adoooooi malangnya nasib aku.

Da la sebelum aku antar CD tu aku ada edit few pix yg aku pilih, da ok sgt, igt nak tepek kat sini sebelum antar pc tu tapi nak cpt tak sempat....tapi sayang seribu kali sayang, sume tu dah tak de lagi.....adooooooooi makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Jenuh la aku nak kutip blk pix mana yg ada yg aku dah upload kat blog & myspace....

4 comments:

aqunubies@helmi87 said...

la...
abeh la sume pic ilang yer ma..
sbr je la..

Shikin JD said...

geram sgt sbb nak kutip blk tu makan masa, so amek yg mana dan je la

aqunubies said...

sabar je la ma.. harap lepas nie kene lebih berhati-hati la... skrg tgk sape yang dah hangen satu badan.. ma jgk.. hehehehe...

Shikin JD said...

hahahahaha takper
sebbaik ada gak tepek kat blog & myspace
baru gak tambah2 collection kat myspace
leh la amek dari situ tapi pix tak ori la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...