Thursday, February 5, 2009

FiNaLe : BiLeK uTk DiSeWa


Akhirnya berakhir sudah pencarian bilik sewa tersebut setelah persetujuan kedua belah pihak dicapai pada 5/2/2009. Atas permintaan kawan ku itew aku menemankannya ke rumah tersebut di Desa Mutiara Apt, Mutiara Damansara.
[link]

Lepas abis 2-days-course kat ofis aku, aku ambil kawanku tew kat KLCC & bawa dia ke umah tew. Spt yg dijanjikan aku akan beritahu rahsia identiti kawanku itew. Orgnya sgh ramah & pandai hormati org tua cam aku la (aku kan da tua).

Lepasan Diploma UiTM Melaka yg berasal dari Tampin. Dpt kerja dgn TM (Streamyx) kat Taman Tun Dr Ismail, KL & akan mulakan pekerjaannya pada 8/2/2009. Sdh berpunya....opppps pecah lubang lak.


Pertama kali kenal dia kat majlis gathering hariraya NFC kat Joseh dulu, dia salah sorang nubies gak. W/p baru jumpa tapi aku rasa cam da lama kenal sbb dia mmg ramah. Namanya Ezzmal...21 taon. Wish u all da best Ezz & welcome to Kuala Lumpur. Be a nice boy & make ur parents proud of u.


Itew je la serba ringkas aku tulis kali ni....

Shikin JD : bbrp harini aku actually tak brape nak ada mood & maybe aku ingin menyendiri wat sementara..aku akan kembali meng'update' blog ni ble aku rasa aku bersedia nanti...take care sume.

4 comments:

helmi lassim said...

laaaaa...
budak tampin nie upenyer...
ingat sape tadi...
huhuhuhu...

nnti kalau mie dapat keje kat kl...
bleh lah menyewa skali ngn die...
huhuhuhu...

ajym said...

OOO..EZMAL RUPANYA... RASANYA MCM PERNAH TGK...SELAMAT DTG KE KL....

Shikin JD said...

ezzmal pindah masuk harini...
maaf la tak dpt nak tolong sbb tak sihat lagi...

Ezzmal said...

haha!!!!!!!!!!!!!!!thanx a lot,ma.....
ma byk tolong ezz.....
nt ezz blanja ma mamam satey!
thanx again........
(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...