Wednesday, February 11, 2009

MiNggU kaWaN sEduNia.....


Ni dpt dari emel yg dihantar oleh kawan..

so since korang sume adalah kawan2 aku, so aku nak wish disini...
(w/p nampak cam kebdk2an, tapi rasanya penuh bermakna)

Adakah anda tahu hubungan
antara 2 bijik mata anda???


Mereka berkedip bersama....
Bergerak bersama...
Menangis bersama...
Melihat bersama...
dan Tidur bersama...

Meskipun mereka tidak pernah melihat antara satu sama lain...

PERSAHABATAN
seharusnya spt itu...
Kehidupan akan berasa KOSONG
tanpa KAWAN...


Hari ini adalah
MINGGU KAWAN SEDUNIA
Sapakah kawan anda???



FRIENDSHIPS FOREVER

~saranghaeyo~

7 comments:

Helmi Lassim said...

hepi frenship day...
hehe...

fadzree said...

hepi friendship week....

smoga prshbatn kita akn kkl forever...

Helmi Lassim said...

kite tukar valentine day kepada frenship day...
tak salah juga nak sambut valentine day...
tapi dgn syarat nawaitu kena lah betul...
jgn sampai mensyirikkan Allah...
terpulang kepada masing2 nak sambut ker tak...
terpulang....

Shikin JD said...
This comment has been removed by the author.
Shikin JD said...

yg penting tak kira ada hari khas utk sambut atau tidak, kite kena sentiasa menjaga tali persahabatan yg ada...

sentiasa menjaga ati masing2...
sentiasa mengambil berat...
sentiasa bekerjasama...

HEPI FRIENDSHIP WEEK
SARANGHAEYO...

kyrun _q said...

~Friendship remains and never can end....~

* eh...nostalgia pula..^_^

* free 2day...?

Shikin JD said...

ok..afternoon free la
baru blk dari skool sports day anak
nak jumpa ke???
when???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...