Tuesday, February 17, 2009

Lucky


Aku rasa cam bersalah lak beratkan fikiran korang baca post2 terbaru aku dibawah ni...maaf, korang bkn punching bag aku, hehehe.


So sbg upah, aku bagi lagu utk korang relaxkan fikiran...

Ske ngan lagu ni, cam soft je dgr....

(dgr je la kat playlist SYAHDU, da letak situ huhu)

4 comments:

kyrun _q said...

an antique eh...?
that's really worthy....
I likeee.....hehehe

*p.s. email la pix itiew....^_^

Shikin JD said...

which one???
my logo or this song??
this is a new song is it??

huarrrrrrrrrrgghhh..the pix hah?
my laptop problem la, i upload kat situ, tak leh bukak skang

((i need a new laptoppppppppppppp))

hehehe sapa mau sponsor, huhu

Shikin JD said...

afif & me both love this song...

fadzree said...

((i need a new laptoppppppppppppp))

hehehe sapa mau sponsor, huhu

:: i can sponsor a new lap top for u... go to my blog to "tebus" your new lap top... tq....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...