Friday, July 15, 2011

AnaKku PuLaNg...


Arini, Afif da start coti kampus seminggu, so dia akan pulang ke KL mlm ni.


Dia naik bas yg mmg da dipajak khas utk students kat sana kol 11pm. Kira ok la xssh dia nak kuar dari kampus utk amek public transport. So, kira seminggu ni ati aku berbunga2 lar nampaknya sbb dpt peluk-cium-gado ngan si baby musyuk aku tu, kowang jgn jeles, hehehe....



Dia dijangka sampai kat KL dlm kol 3.30-4.00 am kot. So aku kena tido awal la malam ni (hopefully aku xbgn lewat esok). Sampai je kat KL aku kena bagi dia sahur lak sbb esoknya dia nak pose. Dia mmg rajin pose2 ni including pose sunat (alhamdulillah).



Dlm pala aku ni ingat nak masakkan something utk dia tapi yg simple2 la sbb tau2 je la masa tu tak mengizinkan kan? Tgk dulu la camne tahap kerajinan aku, hehehe. Kalo tahap tu minima sgt, aku bawak dia gi sahur kat mana2 lar masa otw home pas amek dia nanti.


Sekadar hiasan...nampak noe nipunya kalo aku wat sume ni, hahaha


Esok lak kami cadang nak survey something kat Low Yat. Mayb gi pas aku settle keje uma & belah2 tghari/ptg la kot. Tu pon tgk gak kalo aku rajin lar. W/p puasa nanti (insyaallah), Afif kata dia ok je. Ye la sbb brg yg nak disurvey tu utk dia gak, bersemangat la tuuuuuuu....



Apa2 pon kena tgu baby musyuk tu blk dulu, program & plan kami tak tertakluk kpd mana2 syarat & peraturan, ianya flexible, ikut mana dan jer.....[ntah2 abuk pon tarak, miahahaha]



6 comments:

ShazlanShazabi said...

alalalala..sukernyerr dier...nak menyebok boleh?? hehehehe...

Shikin JD said...

Ok, jom jom jom...hehehe

Jgn sangkut agi esok da lar
Baru baca kat forum kata ada agi demo Bersih esok sal yg mati tu, hish xabes2 !!!

aEdy S Muntaha Wagiman said...

nantikan kepulangan anakanda wahai ibunda kuuuu.. *tetiber* *hugssssss ^^

Shikin JD said...

Ye lar anakanda, bonda akan menanti dgn penuh kesabaran akan pelukan hangat anakanda tu...*pengsan*, muahahahaha

*muah muah*

ayie said...

pengarang jantung dah balik..hehe

Shikin JD said...

Hehehe, mesti lar...

Dia la kwn ketawa, nanges & gado tuuuu, xde dia mmg sunyi, ni pon seminggu je dpt lepaskan rindu, Ahad ni (24/7/2011) dia kena blk Penang, ermmm....

*muah muah*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...