Wednesday, July 6, 2011

WoRdLesS WeDneSdaY : Now & Then...





------------------------------------------------------------------------------------------------


6 comments:

ShazlanShazabi said...

kat mana ni kak kikin..mcm firewoman jer...

Shikin JD said...

Hahahaha, a'aa jd firewoman jap

Company antar latihan bomba
Mmg tough tol, 4 org je pompan, lain2 semer lelaki, tapi kami berjaya gak saingi dorang, ada lelaki yg xthn cabaran gak...

Kasut tu je harga RM 1K+++
Tong gas RM 18K+++
Puas gak la sbb dpt pengalaman mahal tu....betul2 cam ahli bomba punya latihan...

azahrohaizah said...

owhhh jadi firewoman...
sib bek xda fireman yang jatuh ati

ahakssss..kalo tak tahundepan makan nasik minyak...

kepak kepak kepung..
lan meh ikut ketuk kompang

*hugsssssssssss

Shikin JD said...

Zazah, xde yg memenuhi cite rasa..oppppssss, hahahahaha

Yg penting i sorang je dpt naik keta bomba pusing2 sbb acara naik keta bomba xsempat nak wat...latihan lain da padat, sonok sgt...

Plg tough masa msk terowong gelap, kena cari jalan keluar sendiri pastu tong gas i abes gasnya, mmg cam putus nyawa la masa tu, mujur tak panic...tu la ada bdk2 lelaki takot nak msk....*muah muah*

itamrazali said...

dulu selalu fefeling kena angkat dgn abg bomba sbb ade kebakaran..gitew...*hugs*

Shikin JD said...

Kamu mmg layak dtg sana sekali Tam, xyah pura2 memengsankan diri sbb ia akan jd semulajadi dek ke'tough'an trainingnyer tu yg tahap2 mmg 'neraka' gak la, hehehe...

Merasa lar kamu dijolok opppsss didokong dek abg2 bomba yg mmg tough2 bodynya even yg debab2 pon ramai, hikhikhik....

Masa mula2 kai safety shoes tu je i rasa cam da nak blk uma, punya la berat giler, pastu kena larik2 agi ngan kasut tu, mmg i tobat sgt tapi i kuatkan gak semangat...

Acara padamkan api xbape nak tough, xleh nak pura2 pengsan [ckp siang2 supaya kamu wat persediaan part mana nak fengsan nanti, hehehe]....

Tp kalo xdpt gi training tu, apa kata kamu bako je opis or condo kamu tentu kamu merasa didokong nanti...opppsss...larikkkkkkk

*muah muah*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...