Monday, January 5, 2009

BaCk tO wOrK...


Aku da mula bertugas sejak 2/1/2009...
adooi lama gak cuti sampai blurr ngan tugas2 aku, hehehehe....

w/p aku tak bape sihat sejak semalam...
bukan sakit apa, cuma sakit perut, biasala tu....

Tapi aku pulang ngan semangat baru...

ye la da puas cuti & rihat...
kan ke sebelum tu aku jadi cam mengong ngan tugas2 tu...
sbb melayan perasaan yg tak dpt nak dibendung lagi...
so cuti yg panjang mmg berbaloi..

aku bersemangat je ngan keja ku...
rasanya boss ku pun perasan, alhamdulillah...

So harini 5/1/2008 aku tak amek cuti...
ye la Afif pun da besar...
dia tak kasi aku gi skolah dia lagi byr yuran...

malu kot, hahahaha...

Boss aku lak amek cuti 2 hari antor anak gi skolah...
aku kira cam free sket la tak de yg kacau...
tapi keja ttp ada..
hanya aku leh amek my sweet time la nak settlekan sume...huhu


Pagi da rindu kat sahabat aku yg jauh tu...
ym sekejap2 ngan dia...
ada cite hangat dibawakannya...huahuahua
cam da lama sgt tak berchatting ngan dia....

So, sambil chat selang seli ngan wat keja...
tumpu penuh perhatian takot wat silap...
yela kan ke dulu boss da penah suarakan aku da jadi careless...
so aku nak buktikan aku bkn camtu lagi...
aku nak jadi diri ku yg dulu...
akan aku cuba buktikan...

5 comments:

fadzree said...

yahu.......
dpt baca cite latest mama...
fad yg 1st skali yg baca........
hiks3....

Shikin JD said...

wawawawaaa.....
org 1st baca & komen ek
ni ada adiah ni...

fadzree said...

HDIAH?????????????????????????
mna hdiahnye???????????????
wajib tuntut ni.....

Shikin JD said...

penginapan 3hari 2malam












di rumah sendiri, huahuahua

(larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk)

fadzree said...

waaaaaaaa..........
pakej 3 hari 2 mlm tuuuuuuuuuuuuu..........

tppppppp.........

kat rmh sndiriiiiiiii jeee?????

ingtknnnn kat gold coast.......

hiks3......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...