Friday, January 30, 2009

DaTe AfTeR woRk.....


Kol 4 lebih tadi kat ofis aku trime kol dari seseorang yg da lama aku kenal & da lama tak dgr kabar beritanya....upe2nya dia ada kat Wisma Genting, tak jauh dari ofis aku.


Dia kata nak jumpa aku. Ni kira blind date la sbb mmg tak penah jumpa pun. Since Jumaat Afif mmg tak tuition so aku setuju jumpa dia kat McD area Bt Bintang (tak jauh dari ofis aku).

Aku tinggalkan keta kat ofis & jalan kaki ke sana, senang sket, bkn jauhpun. Tapi ujan lak, takpe...tak lebat, just renyai2. Amek payong dlm keta. Ble da jumpa cam da lama kenal lak (maksudnya cam da biasa jumpa) kami borak2 ngan rancak sampai la kol 7.30pm.

Date yg best. Oh ye lupa lak, date aku tu gegurl beb...hehehehe. W/p umo dia baru 20 taon tapi dia panggil aku kakak sbb mmg dari mula dulu da panggil camtu sbb masa tu mmg tak tau umo msg2. Harap dpt jumpa dia lagi in future. Sori no picca, tak wak camera, camera hp lak cap ayam, huhu.

4 comments:

helmi lassim said...

wah kak syikin skrg!!!...
nampak makin mude la akak nie...
awet mude katenyer...

nie adik helmi nak tanye nie..
ape rahsianye akak awet mude nie...
kui kui kui...

larikkkkkkkkkkkkk!!!

Shikin JD said...

hahahahaha nak tau tak, kawan2 ma yg dulu mmg panggil ma KS..tau apa maksudnya??? KAK SHIKIN, hahahahaha

tak la mmg kat mana2 org mmg panggil nama kak cam formal tapi ma lebih ske ngan korang yg panggil ma, mama sbb ma terasa ada ramai anak2 w/p anak kandung hanya la sorang, mmg unik rasa panggilan korang

nak tau rahsia???
ni kena betapa kat busut jantan dulu...ada pengerasnya tau...nak tau apa pengerasnya kena la jumpa in-person baru leh bagitau, kuikuikui

helmi lassim said...

tak pe la kak syikin...
sy gi bertapa kat gunung ledang je lah...
bertapa kat sana tak de pengeras...
lalalala....

Shikin JD said...

betapa la kat gunung ledang tu..
takde pengeras ek?
silap2 ngan awak2 tu keras terus
hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...