Tuesday, January 6, 2009

TaGgEd FrOm WaTy...


Adoooi, da lama tak kena tag ni, actually ada gak yg aku tak reply, huhu......so kali ni dari Waty@Nubies....

1. Pernah menyambut tahun baru?
ada gak la doluuuuu...tapi bkn slalu
kdg2 tak sedar pun taon baru, huhu

2. Tempat yang anda selalu pergi untuk menyambut tahun baru?
paling kerap depan TV la skang
masa moder2 dolu kat mana2 ada crowd la
(penah gak la sambut cara giler2..hahaha)

actually aku ada impian taon baru
tapi giler2 punya idea la

(rahsia, mana leh bagi tau, huhu)

3. Apa yg anda buat di pagi tahun baru?
ntah la...relax, tgk TV, on9
cuti kan? so leh lepak lama2

4. Apa yg anda suka apabila tibanya tahun baru?
cuti free...hehehe

5. Anda percaya dengan azam tahun baru?
ntah la, jrg ada azam taon baru
kalo nak berubah tu jgn tgu taon baru

6. Senaraikan 5 orang yang anda bersama tahun baru neh?
Afif je kot...lain2 org kojo
kakak bertugas kat Dataran Merdeka taon ni

7. senaraikan 3 org yg anda ingin singkirkan tahun baru neh
HAH??
kalo artis leh tak??
Mawi, Ella & Fasha Sanda
(sumer tu parasit, bakat elek; sian kat yg lbh berbakat)

8. Pernah tak azam tahun baru anda tercapai?
kan da ckp tak de azam taon baru
tapi kalo azam lain tu mmg ada,
ada yg tercapai ada yg tidak

kena usaha lagi utk capai la

9. Azam anda tahun lepas (2008)
bkn azam taon baru tau tapi utk sampai biler2:
eh, mana leh cakap

10. Azam anda tahun baru ( 2009 )
BKN TAON BARU AJE TAPI UTK SAMPAI BILER2:

1. membahagiakan anak tunggalku;

2. meningkatkan prestasi kerja;
3. mengeratkan lagi silaturrahim dgn kawan2ku;

insyaallah..amin

11.senaraikan 6 org untuk di tag!!
Iras, Zamani, Aisyah, Fadzree, Aimer, Kyrun


3 comments:

batu belah_batu bertangkup said...

oyo la tu x de azam..
ni jwpn cover line nih..
hikhik

tag aimer ye...klaw x buzy,sblum thun bru 2010,aimer jwp.Seng sikit.ala2 double episode..huhu

Shikin JD said...

eh mana lak jawapan cover line...
tu jawapan yg sebenar2nya...

ala aimer ni tak sporting la...
bkn ssh sgt pun soalan tu...
soalan exam aimer lagi jauh ssh kan?

fadzree said...

salam...
sori fad lmbt jwb tag tu...
baca pn spintas lalu je....
insyaAllah, klu de masa nnti fad jwb...

tq 4 tagging me....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...