Thursday, January 29, 2009

BiLeK uTk DiSewA....


Mencari bilik utk disewa : URGENT !!!


~ utk lelaki bujang
~ area : TTDI, Damansara, Kepong atau kawasan berhampiran



Shikin JD : ni sebenarnya diminta oleh seseorang, dia dpt keja kat area Taman Tun Dr Ismail...since dia org luar dia nak cari bilik sewa, so sapa2 yg ada maklumat tu, pls call me atau tinggalkan msg di sini atau cari aku di asyik3jd@yahoo.com ......da puas ikhtiar tanya sana sini & ada gak cek kat iklan & tinggalkan msg kat forum.cari tapi msh lom dpt jawapan. Kalo ada pun jauh sgt lak, so ni la terpaksa tanya korang.

1 comment:

fadzree said...

mama, try tgk kat mudah.com.my kt situ kdg2 byk.... fad pn pnh iklankn rmh utk disewa kat situ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...